Adverteren op Facebook werkt niet

Dimitri De Vleeschauwer

Zaakvoerder

Zorgen jouw Facebook advertenties niet voor aanvragen?

facebook advertenties werken niet

Haal het maximale uit jouw Facebook advertenties! Merk je dat je veel views krijgt, maar maar weinig likes en nog minder aanvragen? Geen zorgen, wij hebben de oplossing voor jou.

De tijd waarin we simpelweg claimden ‘de beste’ te zijn en daarmee een stroom aan aanvragen ontvingen, ligt helaas achter ons. In de huidige overvolle markt moeten we onszelf als uniek presenteren om het verschil te maken.

Maar hoe doe je dat, vooral online waar je slechts één seconde hebt om iemand te overtuigen en vast te houden? Het antwoord is eenvoudig: geef iets waardevols weg! Of het nu een tutorial, een how-to-gids, handige tips, een gratis online training of een lijst met 10 veelvoorkomende valkuilen is, het maakt niet uit.

Wat wel belangrijk is, is dat je in ruil daarvoor om hun naam en e-mailadres vraagt. Het resultaat? Een constante stroom van leads elke maand, klaar om verder op te volgen. Want deze mensen zijn actief op zoek naar jouw diensten, en jij hebt nu jouw doelgroep gevonden.

Om leads goed te kwalificeren, kan je bv bij een airco brochure download vragen of ze van plan zijn om een airco aan te kopen.
Laat ze kiezen tussen binnen 3 maanden, binnen 6 maanden, binnen een jaar of gewoon neen. Je kan ook vragen of ze een offerte op maat willen of ze willen dat je eens vrijblijvend langskomt.

Zo heb je een lead generator en wéét je wie je nadien nog kan contacteren… en wie liever heeft dat je ze niet onmiddellijk lastig valt 😉

Enkele concrete voorbeelden

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Succes gegarandeerd!