Vertel jouw verhaal met een drone

Je wil graag wat coole foto’s maken vanuit de lucht met een drone, maar je wil de investering niet doen om er zelf een aan te kopen. Dan kan het interessant zijn om een drone te huren.

Beelden nodig om jouw bedrijf te promoten?

Je kan het zo gek niet bedenken of er wordt wel eens een drone ingeschakeld voor het maken van bijvoorbeeld luchtbeelden.

Tegenwoordig is het echt hot, echter een drone kopen kan al gauw een hap uit het budget nemen. Daarom kan je een drone huren om alsnog verder te kunnen gaan met de creatieve ideeën.

drone

Een drone luchtfoto nodig? Je zal versteld staan van de mogelijkheden

Huur uw complete drone uitrusting eenvoudig en met zekerheid van kwaliteit aan een correcte prijs. Luchtfotografie zorgt voor een serieuze extra waarde en levert topfoto’s op. Onze drone schiet de gewenste beelden en bezorgen jou een fantastisch resultaat! Je kan de foto’s gebruiken op jouw website, flyer, …

checked

1. Anders / beter

We weten dat vanuit de lucht de wereld er anders uitziet. Daarom zitten we zo graag bij het raam in een vliegtuig.

checked

2. Onderscheidend

Dronebeelden hebben meer aantrekkingskracht. Ze vallen beter op en kunnen daarmee onderscheidend zijn binnen jouw sector.

checked

3. Online promotie

Dronebeelden zijn perfect toepasbaar voor online promotie. Zeker in deze tijd van information overload op het internet. 

checked

4. Maak het verschil

Dronebeelden bieden een absolute meerwaarde op jouw website. Zet jouw bedrijf in de kijker vanuit een uniek perspectief.

Spectaculaire foto’s dankzij luchtfotografie

Je zal snel merken dat de wereld er van bovenaf heel wat anders uit ziet.

Drone luchtfotografie

Luchtfoto’s geven meer dynamiek. Denk maar aan een overschouwend beeld van de bedrijfssite, die vanuit de lucht indrukwekkend groot oogt.

drone inschakelen

Dronebeelden geven jouw website een extra spectaculaire dimensie.

Studio 360 zoekt de hogere sferen op. Altijd een andere aanpak, altijd een prachtresultaat. Contacteer mij voor een professionele impressie door middel van een camera drone.

Interesse om met mij samen te werken?