Informeer en inspireer jouw klanten

SEO copywriting trekt niet enkel meer bezoekers naar je website omdat je makkelijker gevonden wordt in Google, eens op je site zorgt copywriting er ook voor dat je bezoekers klanten worden.

Wervende teksten, geschreven volgens de regels van de kunst

Uiteraard is het belangrijk om over een fraaie en snelle website te hebben, maar onderschat het belang van goede copywriting niet. Copywriting is niet meer of minder dan je bezoeker bij de lurven grijpen, boeien en overtuigen.

SEO copywriter

Voordelen van een SEO copywriter

Je website uitschrijven A tot Z? Doen we! Maar net zo goed schrijven we blogs, zorgen we voor inhoud voor je nieuwsbrieven of pakken we je landingspagina aan. Wij zorgen voor feilloze copy die aan de ribben blijft kleven en lezers in beweging brengt.

checked

1. Hogere rankings op Google

Jouw teksten moeten SEO geoptimaliseerd zijn om hoog te ranken in de zoekmachines.

checked

2. Zoekwoordenonderzoek

Alles begint met een zoekwoordenonderzoek waarbij we weten hoeveel keer er per maand gezocht wordt naar een bepaalde zoekterm.

checked

3. Backlinks

Kwaliteitsvolle content trekt backlinks aan van andere websites waardoor de autoriteit van jouw website verbetert.

checked

4. Verbeter de ervaring

SEO copywriting verbetert de klantervaring en stelt bezoekers in staat om snel actie te ondernemen na het lezen van jouw webpagina.

SEO copywriting loont, meer dan je denkt!

Geloof ons, het is een kunde waarvan je de vruchten van plukt. Bij SEO-copywriting wordt er rekening gehouden met de zoekwoorden waarop gezocht wordt.

Op deze manier wordt je website makkelijker gevonden in Google en trek je relevante bezoekers naar je website.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we schrijven het.

Steeds op maat van de lezers/bezoekers en met oog voor jouw rendement. Content is key vandaag de dag en met waardevolle copywriting weet je klanten aan je te binden.

seo copywriting

Vertel je verhaal met een professionele copywriter

Een goede web copywriter is zijn geld dubbel en dik waard en dat is exact wat we te bieden hebben. We leveren niet enkel een prachtige site op, maar voorzien indien gewenst ook teksten die scoren.

We schuiven aan tafel, capteren je verhaal en zetten dit vervolgens om in SEO-copywriting om duimen en vingers bij af te likken.

Een goede briefing is belangrijk

Het succes van jouw (web)teksten? Dat hangt vaak samen met een heldere briefing. Hoe duidelijker jouw verwachtingen en briefing, hoe sterker de copywriting.

Bij ons trekken we hier met plezier wat tijd voor uit. We luisteren naar jouw verhaal, stellen de juiste vragen en komen vervolgens met krachtige woorden op de proppen die jouw verhaal vertellen.

Meer weten over hoe we de web copywriting van jouw website aanpakken?