Val op in het straatbeeld

Met een reclamepaneel breng je met gemak je bedrijf of organisatie onder de aandacht. Geef direct je contactgegevens of vestig de aandacht op je nieuwe product. Succes gegarandeerd!

Een uniek reclamepaneel voor jou

Wil je een uniek reclamepaneel op maat? Lever jouw gewenste boodschap en logo en ik maak een ontwerp op maat voor je. Geheel in jouw huisstijl.

Voordelen van een reclamepaneel

Reclamepanelen vallen op tijdens het wandelen en fietsen. Ze zijn niet te vermijden en trekken altijd de aandacht naar jouw bedrijf. Laat een reclamepaneel maken van sterke materialen voor een duurzaam resultaat.

checked

1. Opvallen

Je bereikt alle mensen die onderweg zijn. Ook die drukbezette klant die geen tijd heeft om televisie te kijken. Met een reclamepaneel bereik je een grote en diverse doelgroep.

checked

2. Onvermijdelijke promotie

36 procent van de Belgen gebruikt een adblocker op zijn telefoon of laptop. Hierdoor loop je bij online adverteren een grote doelgroep mis, die je met een reclamepaneel wel kunt bereiken.

checked

3. Herkenbaar

Een reclamepaneel wekt interesse bij potentiële klanten voor jouw product. Hoe vaker jouw bedrijfsnaam en logo voorbij komen, hoe groter de herkenbaarheid.

checked

4. Geheel op maat

Het reclamepaneel wordt altijd op maat gemaakt. Zo krijg je een uniek reclamepaneel in jouw huisstijl. Kies voor een boodschap die opvalt in het straatbeeld.

Professioneel reclamepaneel

Ik ontwerp graag een professioneel en opvallend reclamepaneel dat past bij jouw organisatie.

Interesse om met mij samen te werken?