Wagen bestickering

Wagen bestickering is één van de efficiëntste manieren van reclame maken. Klanten kijken naar je wagen als ze in de file staan of op de parkeerplaats lopen. Het valt op, is herkenbaar en zorgt voor meer zichtbaarheid.

Maak jij van jouw wagen een eyecatcher?

Ben je veel onderweg en wil je je bedrijf promoten? Maak dan van je bedrijfswagen een prachtig visitekaartje met wagen bestickering. Ik maak een ontwerp voor de bestickering op basis van jouw huisstijl of logo.

ontwerp wagen bestickering

Voordelen van wagen bestickering

Je merkt niet eens dat je reclame maakt en neemt het promotiemateriaal altijd met je mee. Of je nu op de snelweg in de file staat, thuis voor de deur parkeert of bij een klant op bezoek bent. Je auto valt op en is jouw rijdend visitekaartje.

checked
1. Zichtbaarheid

Je vergroot je naamsbekendheid doordat je de bestickering overal mee naar toeneemt. Je bedrijf wordt op deze manier zichtbaarder. Hoe vaker mensen je auto zien rijden, hoe sneller ze jouw bedrijfsnaam onthouden.

checked
2. Opvallend

Op de autosnelweg rijden veel wagens. Met wagen bestickering valt jouw auto op tussen de massa. Zo geef je een meerwaarde aan je bedrijfswagen en bereik je veel potentiële klanten.

checked
3. Ontwerp op maat

Subtiele belettering op je achteruit of een full wrap, het is allemaal mogelijk. Met een ontwerp op maat maak je jouw wagen uniek. Ik baseer het ontwerp graag op jouw huisstijl en logo.

checked
4. Voordelig

De kosten voor wagen bestickering zijn relatief laag, omdat het een eenmalige investering is. Je laat 1 keer een ontwerp maken en je neemt de reclame overal mee naar toe!

Laat jouw bedrijf opvallen

Geef jouw bedrijfswagen een professionele uitstraling. Met goed verzorgde wagen bestickering straal je vertrouwen en autoriteit uit.

Altijd tevreden met onbeperkt aantal revisies

Ik werk aan jouw wagen ontwerp totdat je helemaal tevreden bent van het resultaat.

voorstel

Op basis van jouw input, werk ik een voorstel uit
Direction Arrows
01

feedback

Je krijgt voldoende tijd om deze te beoordelen
Direction Arrows
02

aanpassingen

Indien gewenst pas ik het voorstel aan (onbeperkt aantal revisies)
Direction Arrows
03

feedback

Je kan opnieuw jouw feedback geven (terug onbeperkt)
Direction Arrows
04

eindresultaat

Perfect drukklare aflevering
05