Pers HLN.be: Dimitri opent ‘Studio 360′

Dimitri De Vleeschauwer

Projectmanager

Deal Webdesign van Dimitri De Vleeschauwer (41) heet voortaan Studio 360. Na tien jaar biedt Dimitri namelijk veel meer dan webdesign.

studio 360 Aalst

Zo’n 10 jaar geleden startte Dimitri met zijn eenmanszaak Deal webdesign. “Ondertussen beheer ik zo’n 350 websites, vooral van kleine zelfstandigen in de streek”, zegt Dimitri.

“Deal Webdesign heet echter voortaan Studio 360. Die vlag dekt toch meer de lading, want ondertussen doe ik zoveel meer dan webdesign alleen. Logo ontwerp, copywriting, visitekaartjes, folders, wagen bestickering, spandoeken tot zelfs drone luchtfotografie.

Veel klanten van mij zijn een paar jaar geleden gestart met hun bedrijfje en willen nu de volgende stap zetten. Het zijn vooral kleine zelfstandigen die zowel online als offline wil opvallen tussen de massa. Hiervoor werk ik al jaren samen met enkele freelancers.”